Bor du i en ejendom, hvor dine vinduer ofte er udsatte? Det kan være for meget hård blæst, eller fordi dine børn spiller fodbold på græsplænen ude foran vinduet. Så kan det være, at du skal overveje at få montereret sikkerhedsglas i stedet for dine almindelige ruder. Sikkerhedsglad er forstærkede glas sammenlignet med almindeligt glas.

Du slipper derfor for bekymringer om, hvorvidt dine børn måtte sparke en bold på ruden, og den så skulle gå i stykker – det er så at sige umuligt med sikkerhedsglas.

Sikkerhedsglas til en god pris

Sikkerhedsglas kan fås i mange forskellige tykkelser, og det har naturligvis indflydelse på prisen. Men vi sørger for at forhandle nogle fordelagtige priser hjem, og kan derfor garantere dig en god pris på sikkerhedsglas.

Vi tager os naturligvis af alt det praktiske, og fører dig godt igennem hele projektet. Vi starter med at foretage en gratis opmåling af dine vinduer, og derefter kan vi snakke mere specifikt omkring de forskellige præferencer.
Når vi er noget til enighed om produktet, så bestiller vi dette hjem, og sørger for at montere dette. Alt sammen med fokus på kvalitet og god service.

Vil du vide mere?

Går du med tanker om, at få udskiftet dine gamle vinduer til nogle med sikkerhedsglas? Så kan vi være din hjælp. Som din lokale glarmester i Århus, så kan vi nemt og uforpligtende fremsende dig et godt tilbud. Vil du høre mere, så kan du også kontakte os på telefon +45 86 16 55 35.