Har du haft indbrud eller andre uheldige episoder, f.eks. et stenslag, som har haft den konsekvens, at dine ruder er gået i stykker, men at forsikringen dækker?

Så skal du tage kontakt til os hos S. L. Aarslevs Enke & Søn I/S.

Vi udbedre forsikringsskader for private og erhverv

Vi kan hjælpe dig, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde, med at løse dine opgaver i form af forsikringsskader. Vi har stor erfaring som glarmester, og du kan derfor roligt regne med, at dit projekt vil være i trygge og professionelle hænder.

God service ved forsikringsskader

Der findes nærmest ikke noget værre end, når ens ting er gået i stykker. Og særligt et indbrud er bekymrende, idet man derved har haft ubudne gæster i ens hjem.

Derfra kan det gå to veje; den dårlige vej, hvor man skal kæmpe en kamp med ens forsikringsselskab, og efterfølgende vente lang tid på at få udbedret skaderne, eller den gode vej, hvor det hele går rigtig godt, og ens forsikringsselskab hurtigt behandler sagen, så man kan finde en god løsning, og få ordnet skaderne på ingen tid. Vi hører til kategori to, og kan sagtens sætte os i dit sted.
Derfor prioriterer vi forsikringsskader utrolig højt, og forsøger at løse disse hurtigst muligt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er en kvalitetsbevidst løsning

Hos S. L. Aarslevs Enke & Søn I/S prioriterer vi kvalitet og godt håndværk højt, og alle vores materialer, håndværkere og leverandører indgår i et kompetent team, hvor kvalitet og god service er i fokus.

Skal du have hjælp til at ordne nogle forsikringsskader, så kan du kontakte os på +45 86 16 55 35 eller via slaarslev@gmail.com. Så fremsender vi et godt tilbud til dig så du kan få ordnet dine forsikringsskader.