Skift til lavenergiruder

S. L. Aarslevs Enke & Søn I/S er din glarmester, hvis du bor i Aarhus eller nærområdet. Vi kan levere mange forskellige former for glas, herunder drivhusruder, badeværelsesglas (spejle), lyddæmpende ruder, trådglas, glasgulv samt meget mere. Vi kan også levere levere og montere nye lavenergiruder for dig, hvis du har planer om, at udskifte dine gamle ruder til nogle nye lavenergiruder.

Lavenergiruder sparer dig mange penge

Mange parcelhuse og lejligheder har kun almindelige termoruder monteret, og disse har ikke den store besparelse i sig, når man tænker på din varmeregning.
Men med lavenergiruder, som har ét eller to glaslag med en lavemissionsbelægning i sig, kan du opnå en stor besparelse på din varmeregning.

De tillader kun varmestråling udefra at komme ind, men ikke den anden vej rundt. Derfor vil du ikke opleve et stort varmetab, og du vil ikke kunne mærke, at det trækker.

Vi står for hele projektet, og kommer naturligvis ud og foretager en gratis opmåling derhjemme, så vi kan finde de helt rigtige størrelser. Dernæst står vi for nedtagningen af dine gamle ruder, bestillingen samt monteringen af dine nye lavenergiruder.

En god investering

Mange husejere har allerede valgt at skifte deres gamle termoruder ud med nogle mere praktiske lavenergiruder. Det er en rigtig god investering, da ruderne er af høj kvalitet, har en lang levetid og samtidig sparer dig penge på varmeregningen.

Så vil høre nærmere om dette, så kontakt os på +45 86 16 55 35, og vi fremsender dig et uforpligtende tilbud på montering af lavenergiruder.