Spejl på mål

Har du altid drømt om det perfekte soveværelse, badeværelse eller entré, hvor der skulle hænge et stort spejl i rummet, så man kunne nette sig, før man skulle starte dagen? ​

Hos S. L. Aarslevs Enke & Søn I/S tilbyder vi et stort udvalg af spejle, så du kan få netop denne drøm opfyldt. Vi har mange års erfaring som glarmester, og kan derfor løse en lang række opgaver indenfor glas og spejle.

Spejle i høj kvalitet

Et af vores varemærker, som har fulgt virksomheden siden tidernes morgen, er kvalitet.

Vi vil kendetegnes ved høj kvalitet, og derfor går vi til opgaverne med en professionel indstilling, og sørger for, at du som kunde er tilfreds med resultatet.

Vores spejle kommer naturligvis i flotte rammer, og her vil du også have mulighed for at komme til orde, og fortælle om dine ønsker og præferencer.

Tæt kundekontakt er særligt vigtigt i vores øjne. Vi kommer også gerne ud, og foretager gratis opmålinger af dit rum, hvor du havde tænkt at spejlet skulle hænge.

Få et uforpligtende tilbud

Trænger du til et nye spejle på badeværelset, i soveværelset, i din entré eller et helt fjerde sted i din ejendom, så kan vi være dig behjælpelig.

Vi kommer gerne ud til dig, hvis du bor i områder nær Aarhus. Så kan vi snakke om opgaven, og vi fremsender dig et uforpligtende tilbud på flotte spejle i høj kvalitet.

Kontakt os på telefon +45 86 16 55 35 og hør nærmere.