​Udskiftning af termoruder

Trænger dine gamle termoruder til at blive udskiftet til nogle nye, eksempelvis fordi de gamle er utætte eller punkterede?

Hos S. L. Aarslevs Enke & Søn I/S kan vi hjælpe dig med hele projektet, lige fra nedpilning af dine gamle termoruder, og til monteringen af de nye.

Vi har mange års erfaring med at arbejde med udskiftning af termoruder, og vi er en garanti for godt og sikkert håndværk.

Vigtigt at få udskiftet til nye termoruder

Langt de fleste lejligheder og parcelhuse er fra 70’erne og 80’erne, og dertil er det ikke en selvfølge, at alle har fået udskiftet de gamle, originale ruder til nogle nye og moderne termoruder.

Men det kan vi hjælpe med. Vi kommer gerne ud til dig og foretager en gratis opmåling af dine vinduespartier, således at du kan få nogle nye, som passer ind i dine rammer.

I vores øjne er der ikke nogen opgave, som er for stor eller for lille til, at vi vil tage hånd om den.

Derfor kan du altid kontakte os, uanset omfanget af din opgave, og så vil vi komme med et godt tilbud på udskiftning og montering af nye termoruder.

Kontakt os i dag

Hvis du længe har gået med tanker om, at det er tid til at få skiftet dine ruder ud, så kan vi hjælpe dig. Vi stiller gerne vores mandskab til rådighed, hvis du bor i Aarhus eller områder nær Aarhus.

Kontakter du os på telefon +45 86 16 55 35, så kan vi sammen finde frem til et godt og uforpligtende tilbud til dig på nye termoruder.